TÜSF 2. Lig Bayan Voleybol Turnuvası

13 Aralık 2019 Cuma

09-13 Aralık tarihleri arasında Türkiye Üniversiteler Sporları Federasyonu ( TÜSF ) tarafından düzenlenen Karadeniz Teknik Üniversitesi ( K.T.Ü. )'nin ev sahipliğini yaptığı 2.Lig Voleybol Turnuvasında, Üniversitemiz Bayan Voleybol Takımımız grubunda namağlup lider olarak 1.Lige çıkmayı garantiledi. 2.Lig Şampiyonluk Kupasını K.T.Ü. Hasan Polat Spor Salonunda TÜSF Temsilcisi Vedat ÖZLÜ tarafından verildi.
Grubunda namağlup lider olan Bayan Voleybol Takımımızı, Teknik Direktör Öğr. Gör. Coşkun KARADENİZ, Antrenör Öğr. Gör. Ali Kemal YILMAZ ve tüm maçlarımızda bizlerin yanında olarak desteklerini esirgemeyen Şlapazarı MYO Yüksekokul Sekreteri, aynı zamanda SKS Daire Başkanlığında Sportif ve Kültürel Faaliyetlerden sorumlu Sayın Mustafa TÜRKMEN'i tebrik eder, Takımımıza gelecek yıl 1.Ligde başarılar dileriz.